ساخت ربات خانگی با سنسور مجاورتی

در این آموزش ما قصد داریم نحوه استفاده از سنسور مجاورتی رو در قالب ساخت یک ربات اسباب بازی خیلی جالب و حرفه ای بهتون آموزش بدیم. این ربات اسباب بازی در واقع یک ماشین الکتریکی هوشمنده که مکانیزم حرکتی آن با استفاده از سنسور مجاورتی پیاده سازی میشه. سنسور مجاورتی نوعی دیود نوریه که وقتی اجسام در فاصله نزدیک آن قرار می گیرند فعال میشه. حتما تا حالا با گوشی هایی برخورد کردید که وقتی گوشی رو به سمت گوشتون می برید صفحه نمایش خاموش میشه درسته؟ اگه اینطوره باید بگم در این گوشی ها از سنسور مجاورتی استفاده شده. در شکل زیر نقشه مدار الکتریکی که بر روی این ربات اسباب بازی نصب میشه رو مشاهده می کنید.

سنسور مجاورتی

برای ساخت این ربات اسباب بازی به دو عدد سی دی نیاز دارید که از آن ها به عنوان چرخ های این ربات اسباب بازی استفاده میشه. نحوه اتصال چرخ ها، نصب مدار الکتریکی، نوع موتور مورد استفاده و منبع تغذیه ای که برای ساخت این ربات اسباب بازی مورد استفاده قرار گرفته در این فیلم آموزشی کاملاً مشخصه. همه شما دوستان خلاق رو دعوت می کنم که فیلم آموزشی رایگان ساخت ربات اسباب بازی با استفاده از سنسور مجاورتی و سی دی رو ببینید. حتماً از پس از ساخت از سازه خود عکس و فیلم بگیرین و برای ما ارسال کنید تا پس از بررسی با نام خودتون در سایت قرار بدیم.


موضوعات مرتبط: روباتيك بيشتر بدانيم

تاريخ : پنج شنبه 28 آبان 1394 | 22:55 | نویسنده : علی اکبری |

الكتريسته ، هادي ها ، عايق ها ، انواع جريان الكتريكي و مدار ها

الكتريسته چيست؟

عناصر از اجزاء كوچكي بنام اتم تشكيل شده اند.اتم كوچكترين جزءيك عنصر است كه خواص آن عنصر را داراست.اتم ها از دو قسمت كلي هسته ومدارات(لايه ها ) تشكيل شده اند.هسته كه از پروتون ونوترون تشكيل شده است داراي بار مثبت والكترون ها بار منفي دارند بنابراين اتم ها درحالت عادي خنثي مي باشند.روش توزيع الكترون ها در مدارهاي خارجي ميزان ثبات الكتريكي اتم را تعيين مي كند آخرين لايه يا مدار الكتريكي لايه ظرفيت (لايه والانس) ناميده مي شود. براي ثبات الكتريكي اتم آخرين مدار نيازمند هشت الكترون است.(به استثناي اتمي كه فقط يك مدار داردوحد اكثر داراي دو الكترون است ).هر چه لايه ولانس عنصري داراي تعداد كمتري الكترون باشد از ثبات كمتري بر خور دار است والكترون ها مي توانند آزادانه حركت كنند .وقتي مثلا در يك سيم مسي  تعداد زيادي اتم بطور فشرده در كنار هم قرار دارند الكترون آخرين مدار مي تواند از اتمي به اتم ديگر برود اگر سيم را به دو انتهاي يك باطري وصل نماييم الكترون هاي انباشته شده در قطب منفي باطري از طريق حركت وجابجايي با پروتون هاي انباشته در قطب مثبت موازنه مي گردد.بنابراين چنين مي توان گفت كه جريان الكتريسته همان جريان الكترون ها در مسير مشخص است

ادامه مطالب


موضوعات مرتبط: مطالب علمي روباتيك

ادامه مطلب
تاريخ : سه شنبه 29 مهر 1393 | 21:51 | نویسنده : علی اکبری |

000000

نحوه نگارش مشخصات فني تيم

١- چكيده (Abstract)

در اين قسمت خلاصه اي از آنچه در اين  TDPآمده است بيان گردد. بديهي است كه پس از تكميل فرم ، اين بخش پر خواهد شد.

٢- مقدمه(Introduction)

در صورت نياز و بويژه داشتن ايده هاي نو و ابتكاري ، سعي شود مقدمه در اين رابطه ذكر گردد و اشاره اي به سوابق و نقطه ضعفهاي آن بشود.  

٣- چگونگي انجام آغاز و پايان كار در مسابقه (Set-Up and Break-Down)

طرح خود را از شروع تا خاتمه عمليات در يك مرحله از رقابت كه داراي زمان محدودي است بطور كامل شرح دهيد. بويژه بيان كنيد كه عبور از موانع سخت و براي مسيرهاي بحراني و يا تشخيص علائم حياتي ويژه چه تدبيري انديشيده ايد.

٤- چگونگي برقراري ارتباط(Communications)

 


موضوعات مرتبط: روباتيك

ادامه مطلب
تاريخ : یک شنبه 22 بهمن 1391 | 22:5 | نویسنده : علی اکبری |

صفحه قبل 1 صفحه بعد

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • قالب وبلاگ